Thursday, November 23, 2006

Torsdag - och lite tid över

Sådär. Till och med lite tid över idag. Underbart :) Nyss ätit en lunch bestående av bulgur, tonfisk, avokado och solrosfrön. Riktigt gott faktiskt. Avslutade dessutom med en liten bit mörk choklad som verkligen gjorde måltiden komplett ;)

Idag har fotona till boken tagits !!! Äntligen. Nere på F&S, iklädda svarta träningskläder, med ett gummiband och våra kroppar som enda hjälpmedel. Såg ut som bilderna blev riktigt bra. Får se nu när vi lägger in dem i datorn men tror inte att det är ngr konstigheter. Vi fick dessutom låna en superduperkamera av skolan vilket knappast gjorde bilderna sämre. Nice nice. Så nu ska bara lite förklaringstexter till de olika styrkeövningarna skrivas så kan det strykas från "att-göra"-listan iallafall. Nästa vecka ska dessutom ett möte med Eva bokas in och då kan vi förhoppningsvis också få svar på en del frågor som vi har och som är av stor betydelse till boken. Hoppas på att få det klart till nästa vecka också. Känns just nu som att vi ligger väldigt bra till men man ska inte ropa hej... Men just nu tror jag att vi ligger i fas. Förhoppningsvis får vi en del gjort nästa vecka då det är projektvecka. Då ska vi också börja att planera montern till den lokala mässan v. 50. På den ska vi dessutom ha en företagspresentation för alla besökare, vilket brukar vara runt ett par tre hundra. Ser inte fram emot den dagen men den kommer närmare och närmare tyvärr.

Känns allmänt som att det kommer bli svårt att hinna med alla julklappar och så i år. Men jag ska försöka att komma iväg en sväng till stan på söndag nu för att se vad jag kan hitta. Vet redan ngr presenter men jag måste också kika runt lite och se vad som finns att hitta. Är lite klurigt. Framför allt till de allra närmaste, man vill ju att presenten ska vara ngt extra men det är inte alltid så lätt att hitta ngt med det där lilla extra. Får se vad affärerna har att bjuda på i år... :) Ska be alla om önskelistor också så man vet vad man ska leta efter. Är ju tråkigt att ge ngt som ingen vill ha. Kanske ska skriva min egen önskelista också ? Måste nog fundera lite vad som ska stå på den...

Nu är det dags att gå och fixa lite på rummet och sedan jobba lite matte :)

No comments: